Uncategorized

Kermistoernooi Kruisboogschieten 2020

Met goedkeuring van de gemeente Boekel heeft gilde Sint Agatha op zaterdag 1 augustus het jaarlijkse kermistoernooi kruisboogschieten toch door kunnen laten gaan. Natuurlijk met de benodigde voorschriften zoals afstand houden en ervoor zorgen dat men de handen kan ontsmetten. Met parasols en een partytent is ervoor gezorgd dat men in de schaduw toch voldoende afstand kan houden. Het is bijna windstil met een beetje zon, dus prima weer voor het kruisboogschieten op de wip. Ondanks de beperkingen schrijven er toch nog 34 kruisboogschutters in voor de wedstrijden. Zij komen uit de wijde omgeving van Boekel om aan dit kermistoernooi deel te nemen. Er moeten totaal 20 schoten worden gelost op 4 masten. De 10 schoten op de laatste 2 masten, de moeilijkste, tellen mee voor “KAMPIOEN”.

KERMISTOERNOOI KRUISBOOG

Jan Leenders van gilde St. Agatha en John Kelders van gilde St. Jan Babtist uit Oerle hadden alle 20 schoten raak. Na afkampen was John Kelders de beste schutter en ontvangt het kampioensschild. Bij de klasse “PERSONEEL” wordt Jarno Schoonen uit Oerle eerste met 19 punten.

Gilde Sint Agatha kan terugkijken op een geslaagd kermistoernooi.

Wil je ook wel eens kruisboogschieten?

Kom dan op woensdagavond vanaf 18.30 uur naar ons gildeterrein aan de Waterval.

De uitslagen van het goed geslaagd Kermistoernooi “Kruisboog op wip” 
op 1 Augustus 2020 bij het St. Agathagilde in Boekel vind je in het hoofdmenu onder : activiteiten – kruisboogschieten – kermistoernooi.

Show More
Back to top button
Close
Close