Kofferbakverkoop

KOFFERBAKVERKOOP GILDE BOEKEL OP ZONDAG 24 APRIL 2022

De kofferbakverkoop van gilde Sint Agatha wordt al enkele jaren, met groot succes, gehouden op het evenemententerrein van de gemeente Boekel (Waterval 3a, 5427HL).

De staanplaatsen (8,5 x 5 meter), op het buitenterrein met gras, zijn aangegeven met kalklijnen. Je mag deze staanplaats, (binnen de kalklijnen) naar eigen inzicht helemaal zelf inrichten. Als je meer ruimte nodig hebt dan 8,5 x 5 meter, reserveer dan meerdere staanplaatsen. Doe dit tijdig want vol is vol. De prijs van een staanplaats is slechts € 10,- ; te betalen bij het inrijden. Na het inrijden, tussen 6 en 8.30 uur `s morgens, wordt door de organisatie een plaats (of meerdere bij elkaar) toegewezen.

De kofferbakverkoop is een begrip in Boekel en omgeving. Deze kofferbakverkoop staat bij verkopers bekend als gemoedelijk. Bij goed weer, zoals op 26 september 2021, zijn daarom alle 165 plaatsen bezet.

Er mag van alles worden verkocht met uitzondering van eet- en drinkwaren.

Bij het gildehuis, onder een terrasoverkapping, is allerlei drank en eten verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er ook toiletten aanwezig. Voor vermaak van de kinderen staat er een luchtkussen opgesteld.

De openingstijd voor het publiek is van 9.00 tot 15.00 uur.

De entree voor bezoekers is slechts € 2,-; kinderen t/m 12 jaar gratis.

“Vroege vogels” betalen tot 9.00 uur € 5,- entree.

Het parkeren, vlakbij het terrein, is gratis, daarom komen er ook veel bezoekers.

Dit is de ENIGE ECHTE kofferbakverkoop van Boekel.

Reservering van staanplaatsen gaat via onze website deze link: www.agathagilde.nl/kofferbakverkoop.

 

Inschrijven kofferbakverkoop 24 april 2022
Gekozen aantal: 1
Back to top button