Nieuws

Kermiskoning 2021

Gilde Sint Agatha  hield op zaterdag 31 juli  het jaarlijkse Kermistoernooi kruisboogschieten op hun eigen terrein aan de Waterval.  Ondanks de niet zo’n beste weervooruitzichten schreven er toch nog 35  kruisboogschutters in voor de wedstrijden. Zij komen uit de wijde omgeving van Boekel om aan dit Kermistoernooi deel te nemen. Er moeten totaal 20 schoten worden gelost op 4 masten. De 10 schoten op de laatste 2 masten, de moeilijkste, tellen mee voor “KAMPIOEN”.

Dat deze sport ook door vrouwen kan worden beoefend bewees onze gildezuster Maria Janssen. Zij schoot, samen met 4 andere schutters, maar liefst  17 van de 20 schoten raak. 

Jac Gerrits uit Groeningen was  de beste schutter en ontving het zilveren kampioensschild.

Gilde Sint Agatha kan weer terugkijken op een geslaagd Kermistoernooi.  

Wil je ook wel eens kruisboogschieten?

Kom dan op woensdagavond vanaf 18.30 uur naar ons gildeterrein aan de Waterval.  

Zaterdag jl. was weer ons het jaarlijkse Kermistoernooi kruisboogschieten. Ondanks de niet zo'n beste weersvooruitzichten schreven er toch nog 35 kruisboogschutters in voor de wedstrijden. Zij kwamen uit de wijde omgeving van Boekel om aan dit Kermistoernooi deel te nemen. Er moeten totaal 20 schoten worden gelost op 4 masten. De 10 schoten op de laatste 2 masten, de moeilijkste, tellen mee voor
De 10 beste schutters

 

Show More
Back to top button